MITC söker en kommunikatör!

En viktig framgångsfaktor i vårt arbete är vår externa kommunikation. Därför söker vi nu en kommunikatör vars uppgift blir att med bas i dagens arbete, operativt utföra och strukturellt bygga upp en effektiv och vass målgruppsorienterad kommunikation för verksamheten.

Vi erbjuder en spännande utmaning för dig som genom operativt arbete kan ta vår kommunikation till nya nivåer. Vi verkar i en dynamisk och flexibel miljö i gränslandet mellan akademi och industri. Du är en operativ kommunikatör med förmåga att tänka såväl strategiskt som att utveckla vårt sätt att kommunicera. Du är snabb och förtroendeingivande, med en stor kommunikativ förmåga och har ett lösningsorienterat arbetssätt.  Det är självklart för dig att kommunikationsinsatser så effektivt som möjligt ska bidra till att uppnå verksamhetens mål.

Vi söker dig som har;

  • arbetat med operativ kommunikation några år
  • medverkat i utvecklingen av strategisk kommunikation
  • intresse, kunskap och erfarenhet av framgångsrikt arbete i sociala medier
  • erfarenhet av att arbeta med moderna verktyg såsom webbpublicering, sociala medier, nyhetsbrevsfunktioner etc

Tjänsten är 60% av en heltid. Du är placerad i Eskilstuna men kommer att resa en del i Mälardalen.

Vill du veta mer, kontakta gärna Svante Sundquist, svante.sundquist@mitc.nu.

Din ansökan skickar du till oss senast den 19 september, på e-post info@mitc.nu.

Om MITC
Sveriges framgång och välfärd bygger på innovativ industri. MITC utvecklar industri, akademi och samhälle genom att omsätta akademins kunskaper i industriföretagens verksamheter. Vi fungerar som mäklare mellan akademi och näringsliv. Med hjälp av studenter, forskning- och utveckling samt fortbildning, för vi den industriella utvecklingen framåt. Vi är ett litet och vasst team vars mission är att bidra till att göra svensk industri fortsatt globalt stark, baserad i hållbarhet och innovation.

Läs mer om oss på http://mitc.nu/

 

EU_flagga_EurSocfond_cmyk arial_700_liten.jpg